Coronavaccinatie voor tweede groep bewoners Avoord
Foto: Shutterstock

Coronavaccinatie voor tweede groep bewoners Avoord

ETTEN-LEUR - De tweede groep bewoners van Avoord krijgt hun coronavaccinatie. Het gaat om de ouderen waarbij de huisarts verantwoordelijk is voor de medische zorg. Zij krijgen dinsdag 2 maart hun eerste vaccinatie van Moderna. Vier weken later volgt de tweede prik.


“Alle bewoners waarbij de huisarts verantwoordelijk is voor de medische zorg komen in aanmerking voor deze vaccinatie” vertelt Saskia van Opijnen, bestuurder van Avoord. “Op verzoek van de huisarts hebben zij van ons een uitnodiging en een toestemmingsformulier voor de vaccinatie ontvangen.” Het vaccineren gebeurt op vier locaties van Avoord door mobiele teams van huisartsen.

Wijkverpleging

Het vaccineren van deze groep bewoners volgt, nadat de bewoners waarbij de specialist ouderengeneeskunde verantwoordelijk is voor de medische zorg, al zijn gevaccineerd. Van Opijnen: “Het is een hele opluchting als straks bijna al onze bewoners zijn gevaccineerd. En er is meer goed nieuws want ook onze wijkverpleging ontvangt deze week een uitnodiging voor een vaccinatie. Nu er gevaccineerd wordt gloort er gelukkig wat licht aan het einde van de tunnel.”

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief