Foto:

Het belang van betrouwbare backlinks kopen

Een webshop maken is tegenwoordig niet meer voldoende om ook te zorgen dat klanten bestellingen plaatsen via deze site. De coronacrisis heeft meer dan ooit laten zien dat het voor ondernemers belangrijk is om te zorgen dat hun site ook vindbaar is. Wanneer we weten dat er iedere dag honderdduizenden websites bij komen, is het niet vreemd dat een heel groot deel van deze sites in de vergetelheid raakt en al snel na de lancering nooit meer een bezoeker ontvangen. Om bezoekers naar een website te leiden, is het belangrijk dat de site hoog in de zoekresultaten van Google eindigt. Dit gebeurt niet alleen maar door een goede site te maken.


Een eigenaar van een site moet ook betrouwbare backlinks kopen. Veel mensen weten namelijk niet dat een site niet alleen beoordeeld wordt op het feit dat de content goed en relevant is, maar ook vanwege het feit dat de site verweven is in een netwerk van sites. Een eigenaar van een website moet daarom betrouwbare backlinks kopen om te zorgen dat een site hoger in Google eindigt. Waar hebben we het over wanneer we zeggen dat iemand betrouwbare backlinks kopen moet? Een site wordt door Google geanalyseerd waarbij wordt gekeken hoeveel andere sites naar de betreffende site verwijzen. Hoe relevanter de links vanaf andere sites zijn, hoe hoger de betreffende site in de resultaten van Google eindigt. Deze zogenaamde backlinks ontstaan niet zomaar en het is daarom aan de eigenaar van een site om te zorgen dat hij of zij betrouwbare backlinks kopen gaat. Dergelijke links moeten met aandacht gecreëerd worden omdat het niet zo is dat iedere willekeurige backlink hetzelfde resultaat zal hebben. Google hanteert strenge eisen en wie niet aan deze eisen voldoet, kan doen wat hij wil, maar de site zal nooit gaan klimmen in Google.

Waar kunt u betrouwbare backlinks kopen?

Een ondernemer die betrouwbare backlinks kopen wil, kan dat het beste doen bij een bedrijf dat zich heeft toegelegd op zoekmachineoptimalisatie. Het is voor de leek namelijk moeilijk om te achterhalen waar goede links aan moeten voldoen en bovendien is een effectieve linkbuildingcampagne opzetten een tijdrovende klus. Bij een expert kunt u betrouwbare backlinks kopen waarmee een site al heel snel hoger in Google zal eindigen. Bovendien kan de expert zorgen dat de campagne ook wordt voortgezet. Het is namelijk goed om regelmatig betrouwbare backlinks te kopen omdat dit de website alleen maar ten goede zal komen. Een bijkomend voordeel hiervan is de links altijd blijven bestaan waardoor de positie van de betreffende pagina alleen maar verstevigd zal worden in Google. Dat zal dus al heel snel leiden tot meer bezoekers van de site en het mag geen verrassing heten dat dit negen van de tien keer leidt tot meer bestellingen. Omdat veel mensen door corona ontdekt hebben wat de voordelen zijn van online shoppen, zullen zij in de toekomst waarschijnlijk online blijven winkelen. Voor online ondernemers is er daarom nu meer dan ooit noodzaak om te zorgen dat hun webwinkels goed te vinden zijn voor eventuele klanten. 

Meer bezoekers = meer omzet

Als een auto geen onderhoud krijgt, zal hij op een gegeven moment niet meer goed functioneren. Hetzelfde geldt voor een website waar na de lancering ervan geen onderhoud meer krijgt. Een webshop moet zorgen dat er voortdurend nieuwe content op de site komt te staan, maar ook dat er steeds weer nieuwe backlinks toegevoegd worden. Alleen dit zal leiden tot een groeiende stroom bezoekers en meer bezoekers betekent doorgaans meer bestellingen of meer opdrachten. Een specialist kan precies vertellen wat nodig is om een site op de juiste manier te onderhouden. Kortom:

  • Een effectieve linkbuildingcampagne zorgt dat een site hoger in Google eindigt
  • Een site die hoger in Google staat, zal veel meer bezoekers aantrekken dan een pagina die heel laag eindigt
  • Een site die veel bezoekers aan weet te trekken, zal ook meer verkopen

Meer over zoekmachineoptimalisatie en linkbuilding is te lezen op de site Webton.nl. Dit bedrijf kan zorgen dat een site goed vindbaar wordt op het internet. Een team van specialisten zorgt dat een site goed gewaardeerd wordt door google wanneer u hier betrouwbare backlinks kopen gaat.

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief