Afbeelding
Foto: Perry Roovers / SQ Vision

Politie voorkomt dat slachtoffer levend verbrandt na ongeluk op A58 bij Etten-Leur

Door: Robbert Temmen 112 Meldingen

ETTEN-LEUR - Een auto is tijdens nieuwjaarsnacht rond 04.00 uur door een nog onbekende reden de macht over het stuur verloren op de A58. De auto raakte hierbij meerdere keren de vangrails aan beide kanten van de weg voordat het voertuig tot stilstand kwam en in brand vloog. De politie kon net op tijd voorkomen dat een slachtoffer levend verbrandde.

De politie kon voorkomen dat het slachtoffer levend verbrandde. Daarvoor gebruikten agenten brandblussers uit de politieauto. De man of vrouw is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Via Instagram laat de politie weten wat er vannacht is gebeurd: ‘Vannacht hebben wij daadwerkelijk een leven gered. Zonder het snelle ingrijpen met onze brandblussers uit de dienstauto’s was het ongeval heel anders afgelopen.’  

Het slachtoffer is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. Naar de exacte toedracht, wie de bestuurder was en het aantal inzittenden wordt nader onderzoek ingesteld door de politie. De A58 van Etten-Leur naar Breda werd geheel afgesloten voor onderzoek. De weg lag bezaaid met brokstukken. De A58 was zaterdagochtend dicht tussen Etten-Leur en Breda. Automobilisten konden omrijden via Moerdijk over de A16 en A17. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief