Pubquiz wijkgebouw de Gong
Pubquiz wijkgebouw de Gong Foto: H.J.M. Claassens

Vierde pubquiz inwijkgebouw de Gong

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Eindelijk was het weer mogelijk, zaterdagavond 9 april was het tijd voor de 4e pubquiz in wijkgebouw de Gong, in wijk Grauwe Polder.

De laatste keer dat we een gezellige pubquiz mochten organiseren in ons wijkgebouw was weer twee jaar geleden, in 2020.
De animo was er niet minder om, vanuit Etten-Leur hadden zich 9 teams aangemeld, waarvan 1 team zich net voor het sluiten van de markt zich moesten afmelden i.v.m. Covid gerelateerde klachten. Op zaterdagavond, na het genieten van een bakje koffie of thee van het huis, mochten 8 teams zich klaarmaken voor een onderlinge, gezellige strijd. gastvrouw Helen zorgde tussen de verschillende ronden voor de borrelhapjes en drankjes. Naast een foto-ronde konden de teams hun tanden stukbijten om een tweetal muziekronden, waar ze aan de hand van een intro van een liedje mochten raden wie de uitvoerende was en de titel van de song.
Ook kon er tussendoor nog worden gepuzzeld op papier, met het zoeken naar een verband tussen de foto’s van Pavarotti, Madonna en broer konijn. In de ronde “algemene kennis” waren er vooral Etten-Leur en Brabant gerelateerde vragen, zoals: herken de art impression van het nieuwe Etten-Leurse zwembad of wat is in Etten-Leur de Aventurijn.
Uiteindelijk ging aan het eind van de avond de winst naar team “Korte Leur”, net voor het team van de Champieoenen en op de derde plaats de teams “Kwis Nix” en “the Players-1”, zij eindigde de strijd met een gelijke score.
We mogen als wijkvereniging terugkijken op een gezellige pubquiz avond, die zeker zijn navolging gaat krijgen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief