JO7 en JO8 bezig met extra techniek training bij Internos.
JO7 en JO8 bezig met extra techniek training bij Internos. Foto: Maikel Mol

Extra techniektraining voor de jongsten bij vv Internos

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Spelers van de JO7 en JO8 van Internos konden zich afgelopen periode opgeven voor extra techniektrainingen. Ongeveer 40 spelers hebben gebruik gemaakt van deze trainingen. De trainingen werden gegeven door trainers van andere teams binnen Internos.

De techniektrainingen zijn onderdeel van het principe “Gelijke kansen” wat Internos sinds twee seizoenen hanteert in de onderbouw van de jeugd. De spelers hebben o.a. gewerkt aan dribbelen, drijven, oog voet coördinatie, aandacht/cognitie en plezier beleven. Doordat Internos de beschikking heeft over gras en kunstgras is hier afwisselend gebruik van gemaakt. Namens de jeugdcommissie willen we alle trainers bedanken voor hun bijdrage. Iedereen nog heel veel voetbalplezier in de laatste weken van het seizoen!

Competitie nadert ontknoping

Nog niet zo lang geleden moest Internos naar Steenbergen om de koppositie te verdedigen tegen Steenbergen. Die wedstrijd ging helaas verloren. Maar na deze wedstrijd ging Steenbergen punten verliezen en Internos niet. Dus ligt nog altijd op titelkoers en a.s. zaterdag mag het dan revanche gaan nemen op de nederlaag geleden in Steenbergen. Thuis om 14.30 uur. En daarmee de koppositie te verstevigen. In Bergen op Zoom bij MOC’17 zullen ze geïnteresseerd meekijken.

Bingo voor jeugd

Tijdens de meivakantie op zoek naar een leuke activiteit? Kom dan op vrijdagmiddag 6 mei naar de kantine van VV internos om mee te doen met de leuke, spannende en gezellige bingomiddag. Neem gezellig je broertjes, zusjes, ouders, of opa en oma, mee en ga naar huis met leuke prijzen.

Nationale Voetbaldag / IC dag

Ook dit jaar doet VV Internos weer mee met de Nationale Voetbaldag / IC dag! We organiseren die dag een leuk afsluitend programma voor de jeugd t/m 13 jaar. Ook niet-leden zijn van harte welkom om mee te voetballen. Binnenkort volgt meer informatie over het programma. 

Heb jij nog leuke ideeën voor jeugd activiteiten op onze voetbalclub, of wil je graag een steentje bijdragen aan de activiteiten die de Jeugd Activiteiten Commissie organiseert, dan horen wij dat heel graag via activiteiten@vvinternos.nl. Nieuwe commissie leden zijn van harte welkom!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief