Foto: GinoPress

Circus Harlekino is aangekomen in Etten-Leur

ETTEN-LEUR - Circus Harlekino is aangekomen in Brabantpark in Etten-Leur. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de opbouw van het circus.


Donderdag gaan de voorstellingen van start. Tot en met 29 mei is het dan mogelijk om een bezoek te brengen aan het circus dat bekend staat om het kerstcircus in Etten-Leur. In een iets compactere opzet is er dit jaar voor gekozen om ook in de zomerperiode met een reizende circusvoorstelling te komen, met een klassieke mix van artiesten, clowns en dieren, begeleid door een eigentijdse lichtshow en passende muziek. Ook nu vertonen internationaal bekroonde topartiesten hun kunsten. Surf voor meer informatie over de voorstellingen in Etten-Leur naar circusharlekino.nl. Hier zijn ook kaarten te bestellen. Deze zijn eveneens verkrijgbaar aan de kassa op het circusterrein, vanaf een uur voor aanvang van de voorstellingen.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief