Marieke Samuels (l), Ineke Duyndam (r)
Marieke Samuels (l), Ineke Duyndam (r) Foto: Kees Duyndam

Atelierweekend heeft twee Etten-Leurse kunstenaars

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Op zaterdag 25 en zondag 26 juni vindt de achtste editie plaats van het Landelijk Atelierweekend waaraan meer dan 200 kunstenaars in heel Nederland meedoen. Dit jaar doen voor het eerst kunstenaars mee uit Etten-Leur, namelijk Ineke Duyndam en Marieke Samuels.

Zij zijn ook wel bekend van hun deelname aan de Open Atelier Route, die jaarlijks in september plaats vindt.

Tijdens het Landelijk Atelierweekend krijgen kunstliefhebbers de kans om binnen te kijken in hun atelier en te genieten van de door hun gemaakte kunstwerken. Daarnaast is het mogelijk om kunst te kopen, direct bij de kunstenaar. Via de website van het Landelijk Atelierweekend kunnen geïnteresseerden makkelijk opzoeken welke ateliers wanneer geopend zijn, www.landelijkatelierweekend.nl. Een bezoek aan een of meer ateliers is gratis. Zij verdienen het om, na 2 zeer moeilijke corona-jaren, weer bezoekers te ontvangen.

De ateliers van Ineke en Marieke zijn geopend op zaterdag 25 en zondag 26 juni van 12 tot 17 uur. De te bezoeken adressen zijn respectievelijk: Oude Bredaseweg 146 en Antwerpenlei 123, beiden te Etten-Leur.

Wil je alvast meer weten over de werken van Ineke Duyndam en Marieke Samuels, kijk dan op hun website resp. inekeduyndam.exto.nl en mariekesamuels.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief