Foto: Corine Roks

Joep en Roel vormen organisatie Just Dance Outdoor: ‘In gesprek om verder te groeien’

Het zijn de heren Joep van Oosterhout en Roel van Nunen die de organisatie van Just Dance Outdoor voor rekening nemen. Professionele partijen die het hele jaar door evenementen organiseren.


“We hebben beide bedrijven in de evenementenbranche. Roel met licht en geluid, ik als producent van festivals en evenementen. Dit hebben we samengevoegd met als resultaat Just Dance dat in 2015 werd gelanceerd”. En dat bleek een enorm succes. “Eén groot feest in het Brabantpark, de plek waar Just Dance al vanaf het begin wordt gehouden. De buren worden door ons goed geïnformeerd via persoonlijk contact en de bewonersbrief. Ook de gemeente staat heel positief in dit initiatief, zij verlenen alle medewerking. Etten-Leur is heel begripvol en zelfs trots op een evenement als Just Dance”, vat Joep samen. 

“Elke editie komen we met een nieuwe line- up waarbij we een mix maken van feest- , 90’s- , Nederlandstalige-, en Zomerse muziek en hardere stijlen als DJ Jantje. Het is onze kracht om er voor iedereen een gezellige dag van te maken”, vult Roel aan. Met de verkoop van zevenduizend ticket is Just Dance 2022 helemaal uitverkocht. De heren hierover: “We zijn met de gemeente in gesprek om te groeien, maar wel op deze locatie die ons prima bevalt. We denken meer aan aanpassingen als een back stage buiten het veld. Ook onderzoeken we de optie om de bomenrij rechts te betrekken in het festivalpark”. De weersvoorspellingen worden altijd nauwlettend gevolgd: “Vandaar het hitteplan waarbij we extra schaduwplekken hebben gecreëerd en er gratis drinkwater beschikbaar is”.

Corine Roks,
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief