Foto: Collectie Alyssa van Reken

Alyssa en Michael komen met nieuwe attractie Hurricane naar Etten-Leur

Alyssa en Michael Brouwer komen met twee attracties naar Etten-Leur: de Euroball en de Hurricane. Bij de Euroball probeer je met een kanon op doelen te schieten. “Met de familie komen we al zeker twintig jaar naar Etten-Leur met de Euroball. Verleden jaar hebben Michael en ik een nieuwe attractie laten bouwen: de Hurricane. Dat was heel spannend, maar het loopt goed”, vertelt Alyssa trots. 


Bijzonder is dat de twee de attractie samen met een professioneel designer hebben ontworpen. De Hurricane werd opgeleverd in een Italiaanse fabriek. “Door corona waren het pittige tijden, maar gelukkig kunnen we nu weer rondtoeren langs de kermissen”, vertelt Alyssa. In de Hurricane kunnen vier mensen tegelijk plaatsnemen in een gondel die razendsnel rondjes draait. Bijzonder is dat de inzittenden de gondel zelf kunnen laten draaien. Ook voor kleine kinderen is de attractie geschikt. Etten-Leur is de achtste kermis die Alyssa en Michael aandoen, ze komen er graag. “Het is een echte familiekermis en ook nog één van de kermissen die echt in het centrum is. We vinden ook de gezelligheid heel fijn! In Etten-Leur hebben we ook echt veel vaste klanten die speciaal naar de Euroball komen, ze reageren dan verrast dat ze nu ook in de Hurricane kunnen, een attractie voor jong en oud!” Alyssa houdt van het kermis. Zij en haar partner Michael groeiden er beiden op: “Het is geweldig om door Nederland en Europa te reizen. Elke week staan we ergens anders. Anderen noemen het zwaar, maar het is voor ons echt een manier van leven.”

Monique Jansen
Monique Jansen
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief