Tweeling Buck en Kick van Elteren met vlogger Milan Knol. FOTO STELLA MARIJNISSEN
Tweeling Buck en Kick van Elteren met vlogger Milan Knol. FOTO STELLA MARIJNISSEN
fotoalbum

Kids Heroes event

ETTEN-LEUR - Het was een ware happening in het winkelhart op een prachtige, zonnige voorjaarszaterdag. Om elf uur ging het Kids Heroes event van start en dat zorgde voor veel plezier bij de kids met Woezel en Pip, PJ Masks en Spiderman en zijn maatjes en voor lange wachttijden bij de vloggers.


Voor You Tube Heroe Sophie Milzink moesten de fans een half uurtje in de rij. Voor vlogger celebrity Milan Knol liep de wachttijd voor een meet and greet zelfs op tot anderhalf uur. Het mocht de pret niet drukken. Handtekeningen, selfies en een 'hug' en de fans waren euforisch. Daarnaast viel er veel te genieten in de Lego game area, kon er een kijkje worden genomen bij de bijenmarkt en werd er veelvuldig een terrasje gepakt dankzij het aangename temperatuurtje. Niet iedereen was te vinden bij de heroes, een aantal BMX'ers en steppers hadden plezier op de trappen bij de Lumenstaete. Een uitgebreid verslag volgt in de Bode van 3 april. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief