Winteractiviteiten bij Sc Unitas'30

Door: Janny Mathijssen algemeen

ETTEN-LEUR - In verband met de lange winterstop organiseert de activiteitencommissie een vossenjacht voor de Unitas leden op 13 januari, van de MP t/m JO11.

Vossenjacht
Schrijf je gezamenlijk in met je team, bij ieder ingeschreven team moet je ook 1 volwassen begeleider inschrijven. Inschrijven kan uiterlijk t/m 07-01-2018. Nadat de inschrijving is gesloten gaan wij de teams in groepen indelen en zullen wij jullie per mail op de hoogte brengen van de aanvangstijd en de benodigde aanvullende informatie.
Aanmelden kan via: pmnooren@ziggo.nl. Wij hebben er zin in, tot zaterdag 13 januari.

Bootcamp
Winteractiviteit jeugdleden 13 januari: bootcamp.
Omdat de winterstop best lang is hebben we een leuke, sportieve winteractiviteit bedacht. Onder begeleiding van 4 professionele instructeurs gaan we lekker een uurtje bootcampen.
Van 14.00 tot 15.00 kunnen de JO12 t/m JO15 en MO13 t/m MO15 aan de slag.
Van 15.30 tot 16.30 kunnen de JO17 t/m JO19 en de MO17 zich uitleven.
Echt een mooie gelegenheid om je optimaal voor te bereiden voor de tweede seizoenshelft.
Geef je vandaag nog op!!!! Inschrijven is mogelijk tot 10 januari, bij martin.dekinderen@hotmail.com.

Nieuwjaarsborrel en wedstrijd
Op 7 januari organiseren we onze nieuwjaarsreceptie waar alle leden van onze vereniging voor zijn uitgenodigd. Om 12.30 uur start de traditionele nieuwjaarwedstrijd tussen onze JO19-1 en een team van leiders/trainers, waarna aansluitend de receptie start vanaf ongeveer 14.00 uur tot plm. 19.00 uur.
Ook wordt die middag het Unitas'30 Team Uitje verloot voor een jeugd- en seniorenteam. Een mooie prijs om eens een keer iets extra's te doen met je team. Let wel: er moeten minimaal 2 teamleden (spelers of leider/trainer) aanwezig zijn bij de trekking. [l]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief