Eerder trad O*Gene al een keer op in het winkelhart.
Eerder trad O*Gene al een keer op in het winkelhart.

Etten-Leur omarmt Black Friday

Door: Monique Jansen OUD Algemeen

ETTEN-LEUR - Al enkele jaren zie je het in filmpjes op social media voorbijkomen. Mensen die op 'Black Friday' staan te dringen bij winkels om als eerste de beste deals te scoren. In Etten-Leur wordt er dit jaar ook op ingehaakt. Op vrijdag 23 november viert Winkelhart Etten-Leur namelijk Black Friday Shopping Night.

Een extra lange koopavond tot 22:00 uur vol acties en activiteiten bij de ondernemers in het centrum. Optredens van top artiesten zoals Django Wagner en Dries Roelvink maken er een waar spektakel van. Na het succes van Black Friday 2017 in verschillende Nederlandse winkelcentra heeft Etten-Leur ervoor gekozen om dit jaar ook in te haken op de koopgekte voor de feestdagen. Het van oorsprong Amerikaanse Black Friday (de dag na Thanksgiving) is traditioneel het startpunt van de inkopen voor de feestdagen.

Winkelhart Etten-Leur en de winkeliers leggen momenteel de laatste hand aan een spectaculaire koopavond vol entertainment en speciale acties, aanbiedingen of proeverijen in de winkels. Django Wagner zal Black Friday Shopping Night aftrappen om 19:30 uur en Dries Roelvink treedt op om 21:30 uur. De optredens vinden plaats in winkelcentrum Etten-Leur.

.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief