Doneeractie voor papa Jay uit 'Een huis vol' levert al bijna 15.000 euro op

ETTEN-LEUR - Een spontane doneeractie voor papa Jay Lopez uit de tv-serie 'Een huis vol' had maandag om 17.00 uur al bijna 15.000 euro opgeleverd.


Het initiatief voor de actie is afkomstig van Koen Joosen uit Etten-Leur. In 'Een huis vol', waarvan vrijdag de laatste aflevering te zien was, werd het reilen en zeilen van drie grote gezinnen gevolgd onder wie de alleenstaande vader Jay Lopez uit Rotterdam en zijn vijf kinderen. 

Joosen werd getroffen door de liefde van Jay voor zijn eigen kinderen, maar ook voor de kinderen in de buurt. Tegelijkertijd werd duidelijk dat de alleenstaande vader het financieel niet makkelijk heeft. Daarom begon de Etten-Leurenaar op 3 januari via Facebook een doneeractie voor het gezin. Het streefbedrag van 5.000 euro is inmiddels ruim overtroffen en verdubbeld, mede omdat de oproep door verschillende media is opgepakt.  

Via via heeft Koen Joosen in de tussentijd ook telefonisch een gesprek gehad met Jay. "Hij vindt het fantastisch dat velen van jullie hem een warm hart toedragen en dit ook uiten door een klein steuntje in de rug. Ik heb met hem afgesproken dat we contact houden en elkaar ontmoeten zodra de donaties stilvallen. Het is dus onze taak om de donaties niet stil te laten vallen en deze held het steuntje in de rug te geven waar hij recht op heeft."

Het geld is onder andere bedoeld om Jay de kosten voor de kinderopvang te kunnen laten betalen.

Wil je Jay en zijn kinderen ook een steuntje in de rug geven? Kijk hier: https://www.doneeractie.nl/steuntje-in-de-rug-voor-papa-jay-een-huis-vol/-32356 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

Roldeur monteurs

Zevenbergen

bezorger

roosendaal - kortendijk

Heftruckchauffeurs

Zevenbergen

Quality Engineer (m/v)

Dordrecht

Interieurverzorger m/v

Tilburg en Waalwijk

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief