Fresku is in de Nieuwe Nobelaer te zien tijdens het Nationaal Theaterweekend.
Fresku is in de Nieuwe Nobelaer te zien tijdens het Nationaal Theaterweekend. Foto: Damion Thakoer

Nieuwe Nobelaer sluit aan bij Nationaal Theaterweekend

Door: Monique Jansen OUD Algemeen

ETTEN-LEUR - Meer dan tachtig theaters in Nederland doen van 25 t/m 27 januari mee met het Nationaal Theaterweekend, waaronder Nieuwe Nobelaer. De ingrediënten van het Nationaal Theaterweekend zijn simpel: tegen een mooie prijs komen genieten van alles wat het theater te bieden heeft. Iedere voorstelling kost tien euro. In Nieuwe Nobelaer staan tijdens het Nationaal Theaterweekend Fresku, Enge Buren en Vuile Huichelaar op het programma.

Fresku

Het Nationaal Theaterweekend in Nieuwe Nobelaer wordt afgetrapt door Fresku op vrijdag 25 januari om 20:30 uur. De rapper neemt in zijn voorstelling Voordat het te laat is het publiek mee in een kwetsbaar, hartverscheurend verhaal. Fresku zijn talent en soms onnavolgbare gedachtespinsels komen het best tot zijn recht in het theater. Een programma over vaderschap, liefde en mannelijkheid.

Enge Buren

Muziek, cabaret of toch absurdistisch entertainment? Want ze precies doen is niet te duiden, maar men kan niet om Enge Buren heen. Op zaterdag 26 januari om 20:30 uur brengen ze met Vreemde Vogels  een bezoek aan Nieuwe Nobelaer tijdens het Nationaal Theaterweekend. Een zoektocht naar vreemde vogels binnen de muziekindustrie, showbizz en het dagelijks leven, vol humor, muziek en cabaret.

Vuile Huichelaar
Wat willen we nou eigenlijk? Wat staat er op onze bucketlist? Saskia en Paulette, de dames van Vuile Huichelaar, kijken in Morgen begint nu met vrolijke verbijstering naar het leven. Op zondag 27 januari om 15:00 uur wordt het een feestje met deze muzikale cabaretvoorstelling.

 Kaarten zijn te verkrijgen via www.nieuwenobelaer.nl.


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief