Foto: Alexander Vingerhoeds

Collega-ondernemer wil restaurant De Hoge Neer vliegende herstart geven

ETTEN-LEUR - Jack Heijmans van El Campus Etten-Leur roept alle ondernemers en belangstellenden op om aanwezig te zijn als restaurant @DeHogeNeer op vrijdag 8 maart de deuren weer opent. 


El Campus wil hiermee Morris Fikke, zijn familie en personeel een hart onder de riem steken en er met alle deelnemende ondernemers voor zorgen dat het restaurant deze vrijdagavond compleet gevuld is.

Op maandag 4 februari brandde de feestzaal annex Vlaamse Schuur naast pannenkoekenhuis en luxe restaurant NIVO van @DeHogeNeer volledig af. De brand veroorzaakte verder rook- en waterschade in de keuken, het pannenkoekenhuis en het restaurant, waardoor het noodgedwongen de deuren tijdelijk heeft moeten sluiten. Op 8 maart gaan de deuren weer open. 

Ondernemers die mee willen doen op deze avond worden verzocht om voor 2 maart een mail te sturen naar Jack Heijmans (jack@elcampus.nl) of te bellen met 06- 20361860.  
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief