Afbeelding

Stichting MaMi schenkt Het Zorgenkind 333 euro

Door: Monique Jansen OUD Algemeen

ETTEN-LEUR – Stichting MaMi Etten-Leur geeft Stichting Het Zorgenkind dinsdagavond een cheque van 333 euro cadeau. Dit is de opbrengst van het 33-jarige jubileumfeest.

"Het leek ons mooi om de mogelijke opbrengst van de jubileumfeest te delen met een andere club in het dorp. Als oud-buren van de Wipakker kennen we de stichting best goed. We weten welk mooi werk ze doen, dus de beslissing was snel gemaakt" geeft René Starink, voorzitter van Stichting MaMi Etten-Leur, als motivatie.

 "We hebben contact met ze opgenomen en ze waren erg vereerd. We kwamen een heel eind met de bijdragen van het feest en hebben het zelf aangevuld tot een mooi symbolisch bedrag. Dus we gaan met veel plezier die cheque overhandigen!"

Sociale activiteiten

Stichting Het Zorgenkind organiseert sociale activiteiten voor mensen met een verstandelijke beperking. Bekend zijn natuurlijk de soosavonden waar een hechte club deelnemers elkaar regelmatig treffen. Het zijn belangrijke momenten die helpen om een sociale isolement van deze doelgroep te voorkomen. Carnaval is een van de jaarlijkse hoogtepunten in het programma. Sinds kort vinden de soosavonden plaats in gebouw Den Drempel.

Stichting MaMi Etten-Leur staat dit jaar aan de wieg voor de 33e editie van het MaMi- spektakel. Een jubileum, want 3 x 11, dat gevierd wordt met verschillende bijzondere activiteiten.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief