Ria van der Logt krijgt een fotocollage.
Ria van der Logt krijgt een fotocollage. Foto: kees maas

Suvadra zet Ria van der Logt in het zonnetje

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Na afloop van de voorjaarsmarkt annex paasbazar in Het Anbarg werd de creatieve medewerkster Ria van der Logt in het zonnetje gezet door Suvadra-voorzitter Joyce van Rijen. De woorden van dank werden vergezeld door een fotocollage en enkele (bloemen)waardebonnen.

Er was alle reden toe om Ria te bedanken. Ria van der Logt maakte als creatieve duizendpoot baby- en poppenkleertjes, gaf allerlei nieuwe en gebruikte materialen een verrassende bestemming en haar vermaarde paaskippen (theemuts annex eierwarmhouder) vlogen de hele wereld over. Van Canada tot Nieuw Zeeland.

Ria deed dat werk vele jaren en oogstte alom bewondering en waardering. Omdat ze in de loop van dit jaar een leeftijdsmijlpaal bereikt, besloot ze er een punt achter te zetten. De naaimachine gaat de koffer in, de naald en draad werden opgeborgen. Suvadra heeft nog drie van deze unieke kippen op voorraad. Nieuwe exemplaren er niet meer gemaakt.

Joyce van Rijen sprak de dankwoorden namens het bestuur van Suvadra en namens de gehandicapte kinderen in Nepal waarvoor haar stichting door middel van de inspanningen van Ria van der Logt mooie dingen doet op het gebied van onderwijs en medische hulp.

Opbrengst voorjaarsmarkt

Tijdens de voorjaarsmarkt in Het Anbarg scoorde Suvadra een opbrengst van 131,20 euro. Op zondag 8 december staat Suvadra weer in Het Anbarg, waar dan de najaarsmarkt annex kerstbazar wordt gehouden. Verder zijn er nog plannen om een nepali-bazar te houden op weg naar de feestdagen, want de sieraden en kunstnijverheid uit Nepal zijn leuk om cadeau te doen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief