Bijeenkomst van de Snorrenvereniging in Etten-Leur bij het Witte Paard. FOTO ALFONS VAN DEN BREEKEL
Bijeenkomst van de Snorrenvereniging in Etten-Leur bij het Witte Paard. FOTO ALFONS VAN DEN BREEKEL Foto: Alfons van den Breekel

Bijeenkomst Tweede Snorrenparade in Etten-Leur

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Afgelopen zaterdag 25 mei vond de tweede bijeenkomst van de snorrenvereniging plaats op een zonovergoten terras van het Witte Paard in Etten-Leur. Dit jaar werd de bijeenkomst omlijst met muziek van de bekende musikant Ton van Unen.

Het ledental van de vereniging is groeiende, maar nog te weinig voor een uitgebreide parade. Iedereen met snor kan lid worden van de vereniging. Voorzitter Jos van Os verwacht voor volgend jaar een grotere opkomst zodat ook een wedstrijd kan ontstaan van wie de mooiste snor draagt. Penningmeester Adri van Tilburg sr. is bezig met fondsenwerving om het evenement groter te laten worden in Etten-leur. Ook jongeren zijn welkom. Alle typen snor zijn toegestaan, van een Dali-snor, een Dorus-snor tot een klein snorretje. Het motto van de verenging is het volgende: “Een kusje zonder snor is als een eitje zonder zout”. De volgende bijeenkomst is op de laatste zaterdag van de maand mei 2020.

”Het zit wel snor” is een lokale vereniging in Etten-Leur. Een keer per jaar wordt de Snorrenparade georganiseerd. Alle snorrendragers lopen samen een optocht door het centrum van Etten-Leur, en staan even stil bij de Moeierboom, hebben een fotomomentje en keren daarna weer terug naar Het Witte Paard voor een biertje en een bitterballetje.

Voor meer informatie kijk op website http://het-zit-wel-snor.nl/



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief