Erehaag voor Internos JO14-1.
Erehaag voor Internos JO14-1. Foto: Internos

Afsluitende IC-Dag komende zaterdag bij Internos

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Voor de jeugd begint het om 10.00 uur en zal rond 13.00 uur afgelopen zijn. Dit is voor de teams JO-07 t/m JO-14. de Activiteitencommissie van Internos organiseert de IC-dag voor de jeugd, met medewerking van Voetbal City en DJ Torro.

Voor de senioren, 18+ leeftijd, is er het 7x7 toernooi. In de ochtend poules en na de lunch is er een knock out fase voor zowel de verliezers als de winnaars van de poule rondes Meer over dit onderwerp en inschrijven via de link op de site van internos www.vvinternos.nl of direct: https://www.vvinternos.nl/7x7-toernooi2019/

Erehaag voor JO14-1

Voor de wedstrijd Internos JO14-1-Wernhout JO14-1 kregen de spelers van Internos bij opkomst van het veld een erehaag van de spelers van Wernhout omdat ze kampioen waren geworden. Wat een leuke en sportieve actie van Wernhout!

JO19-1 mist koppositie net

In de uitwedstrijd moest Internos JO19-1 winnen om bovenaan te kunnen eindigen. In de eerste helft was Internos de betere en ze gingen dan ook terecht met een 0-1 voorsprong rusten in Breda tegen Groen Wit JO19-1. Het was Santi die een voorzet van rechts koeltjes tegen het net volleerde. Ook de tegenstander moest winnen om kampioen te kunnen worden. Groen Wit ging dan ook flink aanzetten in de tweede helft en Internos kwam daar bijna niet meer onderuit. Toch was er nog een counter waardoor Internos op een 0-2 voorsprong kwam door Devrin. Groen Wit liet zich niet uit het veld slaan en bleef aandringen. Uit een verre vrije trap, die eerst formidabel werd gestopt door Internos keeper Bart, werd uit de rebound de aansluitende treffer gescoord. Groen Wit bleef aandringen maar leek te verliezen tot er ver in de extra tijd een overtreding werd begaan in de 16 door een Internos verdediger. De penalty werd benut 2-2, en dat was gelijk het einde. Twee teams vochten om een 1e plek maar de derde, Beek Vooruit ging ermee heen. Dat won zijn laatste wedstrijd in Zevenbergen van Virtus wel ruim.

Einde seizoen – materialen inleveren

Tijdens de IC-dag op 1 juni 2019, is er de mogelijkheid voor de leiders om hun materialen in te leveren. De leiders en trainers die stoppen ook graag de sleutels en jas inleveren. Wim van de Bemt en Cees Schuurmans zijn die dag aanwezig om de spullen in ontvangst te nemen.

Bekendmaking jeugd teams

Uiterlijk 7 juni zullen de teams bekend gemaakt worden via de website. De 1ste letter van de voornaam en de achternaam zullen dan gepubliceerd worden. Mocht er bezwaar zijn tegen de publicatie van de naam, dan graag een mail sturen naar secretaris@vvinternos.nl. De desbetreffende namen zullen dan onzichtbaar worden gemaakt. Kijk voor het laatste nieuws altijd op de site www.vvinternos.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief