Internos spelers werden flink opgejaagd. FOTO FRED VAN TOLEDO
Internos spelers werden flink opgejaagd. FOTO FRED VAN TOLEDO Foto: Fred van Toledo

Internos Za4 bereikt promotie finale

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Voor Internos Za4 was het nog een drukke week met 2 wedstrijden in 5 dagen. Er moest nog worden gevoetbald om promotie naar de reserve 2e klasse. Dinsdagavond kwam OSC’45 Za2 op bezoek.

In die wedstrijd was Internos duidelijk beter en kort na rust werden de twee doelpunten gemaakt die zorgden voor een 2-0 winst. Dus moest Internos afgelopen zaterdag in de halve finale ronde aan de slag tegen The Gunners Za2 dat in de kwartfinale Sc Everstein had verslagen. The Gunners waren duidelijk beter dan de eerdere tegenstander OSC’45. In de eerste helft kon Internos Za4 vrijwel niet onder de druk van The Gunners uit komen maar t/m de rust wisten ze wel het doel schoon te houden. Na nam Internos het initiatief en waren ze zeker de eerste 20 minuten de bovenliggende partij. Na een goed kwartier was het Lars die van de rand van de 16 een 1-2 opzette met Jordi. Toen Lars de bal terugkreeg had hij net genoeg ruimte om doeltreffend uit te halen, 1-0 voor Internos. The Gunners probeerden nog wel terug te komen maar op een of andere manier leek het geloof in een goede afloop bij hun weg. Internos moest er hard voor werken, maar toen in de laatste 10 minuten 2 spelers van The Gunners rood kregen was de buit binnen. De finale wordt komende zaterdag 15 juni gespeeld op (nu nog onbekend) neutraal terrein. De tegenstander is dan Zuilichem Za2 dat onderweg naar de finale DSE Za2 en Woudrichem Za2 uitschakelde. Internos Za4 wordt succes gewenst.

Inleveren materialen

Zaterdag 15 juni tussen 09.00 en 11.00 uur kan men (spel) materialen inleveren. Leiders die stoppen, kunnen dan ook sleutels en coachjassen e.d. inleveren. Cees Schuurmans en Wim van de Bemt zijn aanwezig om de spullen in ontvangst te nemen.

Indeling jeugdteams 2019-2020

De indeling is te vinden op de site www.vvinternos.nl sinds afgelopen zaterdag.

Internos zoekt kader en vrijwilligers

Daarom is er op donderdag 13 juni en dinsdag 18 juni van 19.30 - 21.00 uur worden de laatste 2 bijeenkomsten georganiseerd om ouders en leden te motiveren onze Internos organisatie te versterken. Vorige week is de 1e bijeenkomst geweest waarin succesvolle gesprekken zijn gevoerd doch er zijn nog een flink aantal functies in te vullen. Wij vragen iedereen die echt iets wil doen voor onze organisatie om een van deze avonden te praten over je mogelijkheden. Wij hebben op al deze gebieden kader en vrijwilligers nodig: technische en wedstrijd zaken, organisatie, algemene zaken en vrijwilligerstaken. Meld je aan via een email naar secretaris@vvinternos.nl zodat we voor iedere aanwezige de tijd kunnen nemen.

Vrijwilligers bedanktavond

Op vrijdag 21 juni van 19.00-00.00 uur is de vrijwilligers bedanktavond. Het bestuur wil alle vrijwilligers (leiders, trainers, commissies, etc.), onder het genot van een drankje en een bbq, hartelijk bedanken voor hun inzet het afgelopen seizoen. Partners zijn hierbij ook van harte welkom. Graag verzoeken wij jullie om, uiterlijk 14 juni, door te geven of je komt en of je partner meekomt. Dit zodat we voor het juiste aantal personen de barbecue kunnen organiseren. Doorgeven kan door het sturen van een mail naar penningmeester@vvinternos.nl met daarin je naam en of er eventueel een partner meekomt.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief