Van links naar rechts ondertekenen Conny Rijken, Birgit Voorn en Ronald Demmers de overeenkomst. FOTO ADRIE RAAIJMAKERS
Van links naar rechts ondertekenen Conny Rijken, Birgit Voorn en Ronald Demmers de overeenkomst. FOTO ADRIE RAAIJMAKERS

Road Runners Etten-Leur naar nieuwe locatie

Algemeen

ETTEN-LEUR - Met ingang van 1 juli 2019 beginnen de lopers en loopsters van Road Runners Etten-Leur (RREL) hun trainingen vanuit de nieuwe locatie aan het Trivium.

Na de oprichting van de vereniging, in 1992, vonden de toen nog circa 15 leden van RREL hun eerste onderkomen in de garage van Adrie Raaijmakers, toenmalig bestuurslid en wedstrijdsecretaris. Door de groei van het aantal leden moest na een jaar worden uitgekeken naar een andere locatie. Die werd gevonden in de kleedlokalen van Honkbalvereniging The Stags op de sportvelden aan de Concordialaan.

Woningbouw

Toen eind jaren negentig van de vorige eeuw door woningbouw de sportvelden aan de Concordialaan verdwenen, moesten ook The Stags verhuizen. Het ledental van RREL was verder gegroeid en daarom moest ook zij gaan uitzien naar een nieuw onderkomen. Een poging om een eigen verenigingsgebouw te verkrijgen werd niet door de gemeente gehonoreerd. Huisvesting werd toen gevonden bij korfbalvereniging ELKV aan de Olympiade, na een fusie korfbalvereniging Focus genaamd.

Overeenkomst

Na een periode van circa 20 jaar is besloten om te gaan uitzien naar een andere locatie. Een grote meerderheid van de leden sprak zich uit om een verbintenis aan te gaan met handbalvereniging Internos aan het Trivium. Onlangs werd de overeenkomst getekend door voorzitter Conny Rijken van de handbalvereniging en door voorzitter Birgit Voorn en secretaris Ronald Demmers van Road Runners Etten-Leur.
Dinsdag 2 juli wordt de eerste dag waarop de trainingen vanuit de nieuwe locatie gaan plaatsvinden.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief