<p>Het team van Bakkerij van Oers in Etten-Leur.</p>

Het team van Bakkerij van Oers in Etten-Leur.

(Foto: Len Poppelaars)

Bakkerij van Oers opent in Etten-Leur

  Bedrijvig Nieuws

ETTEN-LEUR - Afgelopen week opende Bakkerij van Oers de deur van hun nieuwe winkel aan het van Bergenplein 46a. De winkel op de Leur is naast Sprundel en Roosendaal, de derde vestiging van het bakkersechtpaar Roland en Julia van Oers. Ze hebben er zin in! Een korte kennismaking met deze bakkerij, waar ze staan voor vers en kwaliteit.


DOOR LEN POPPELAARS

Na een aantal weken van verbouwen, zijn ze er klaar voor. Met de geur van versgebakken croissants in de oven komen we de nieuwe winkel binnen. De voormalige stoffenwinkel is onherkenbaar omgetoverd tot een sfeervolle bakkerswinkel.

Het bakkersvak
Als kind was Roland al in de bakkerij van zijn ouders in Sprundel te vinden. Met plezier en zo was het voor hem van kleins af aan al duidelijk: “Later word ik bakker”. Het schooladvies Mavo naast zich neerleggend, volgde hij zijn hart en koos voor de bakkerschool. Dat je het bakkersvak niet in je eentje draagt, was bijna het eerste wat hij de Rijsbergse Julia vertelde bij hun eerste ontmoeting tijdens het stappen. “Weet waar je aan begint”. En samen staan ze inmiddels 16 jaar aan het roer van hun eigen bakkerij.

Kwaliteit
“Brood is een natuurproduct. Brood bakken? Dat doe je met gevoel”, legt Roland uit. Geen kwestie van kneden en de oven aanzetten, maar een klus van vier uur. Zelfs de weersomstandigheden en hiermee de luchtvochtigheid zijn van invloed.
De grondstoffen worden met zorg ingekocht, de kwaliteit van grondstoffen is mede bepalend voor het leveren van een constante kwaliteit. Roland en Bert. staan zes dagen in de week, midden in de nacht, tussen de zakken meel in de bakkerij in Sprundel. En zorgen ervoor dat de drie vestigingen vanuit Sprundel bevoorraad worden en de schappen ruimschoots gevuld zijn met een diversiteit aan brood, broodjes, krentenbollen en nog veel meer zoals koeken en gebak en hartige snacks.

Dorps karakter
De locatie op het van Bergenplein past bij het oorspronkelijke dorpse karakter van de bakkerij: Tijd voor een praatje en altijd wat lekkers te vinden. ‘Even langs Sprundel rijden op de zondag’, is voor velen een bekend begrip. Thuiskomend met een van de specialiteiten: worstenbrood, brosse eierkoeken, speculaas of lekkere koeken. De mogelijkheid ‘even langs bakkerij van Oers’ is er nu dus ook in Etten-Leur.

Aanbiedingen
“Het team is er klaar voor”, vertelt Julia. De winkel bestaat zowel uit een gedeelte met een toonbank als een gedeelte waar klanten zelf hun producten pakken. Naast een ruim assortiment met gewoon een redelijke prijs, zijn er wekelijks aanbiedingen. Te vinden in de Etten-Leurse Bode, de site van bakkerij van Oers of de facebookpagina.

Van te voren bestellen?
Van te voren bestellen kan via de webshop. “Een aantal jaar geleden zelf gebouwd”, vertelt het ondernemersechtpaar trots. Kiezen, bestellen en de volgende dag ophalen en betalen in de winkel of direct betalen via Ideal op de site.

Het team van Bakkerij van Oers heet u welkom in de nieuwe winkel aan het van
Bergenplein 46a!

Openingstijden
Maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur.
Zaterdag 8.00 tot 16.30 uur.
Zondag 9.30 tot 13.30 uur.
Dinsdag gesloten.


Website: www.bakkerijvanoers.nl
Facebookpagina: bakkerij Roland van Oers.
Bakkerij van Oers, van Bergenplein 46a, 4871 CG Etten-Leur, info@bakkerijvanoers.nl, tel. 076-3033593.

 
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=internetbode.nl/etten-leur&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief