Wil van Hassel naast de winnende foto
Wil van Hassel naast de winnende foto (Foto: Trees Damen)

Publieksprijs Fodipres voor fotograaf Wil van Hassel

  Cultuur

ETTEN-LEUR - Fotograaf Wil van Hassel heeft de publieksprijs gewonnen van fotoclub Fodipres. De vereniging hield afgelopen weekend haar jaarlijkse expositie in de Van Gogh Kerk. 468 bezoekers kregen de gelegenheid om de 59 opgehangen foto's te beoordelen. 


De fotografen waren aanwezig tijdens de expositie en werden regelmatig aangesproken voor meer uitleg over de gemaakte foto's en de gekozen onderwerpen. De bezoekers gaven Wil van Hassel de meeste voorkeurstemmen voor zijn zwart-wit foto van een meeuw in de branding.

De tweede plaats was voor René van Peer met een grote urban foto van een keldertrap. Ad Berkouwer werd nummer drie met een landschapsfoto gemaakt in Canada. Ook dit jaar was de kwaliteit van de expositie weer hoog en Fodipres ontving van verschillende bezoekers complimenten voor de prachtige tentoonstelling; zeker een stimulans voor het komende jaar.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES