Bibliotheek houdt voorleessessie via Facebook voor de jeugd

Bibliotheek houdt voorleessessie via Facebook voor de jeugd

  Cultuur

ETTEN-LEUR - Er wordt maandelijks voorgelezen in Nieuwe Nobelaer Bibliotheek, maar de afgelopen weken waren net even anders. Doordat de bibliotheek van het cultuurcentrum niet open mocht werden er verschillende initiatieven opgezet, zoals de AfhaalBieb en een livestream Voorlezen met muziek via Facebook. Wekelijks wordt er live voorgelezen door Kirsten de Bruijn en Pieter van Dijck.


Woensdag 6 mei om 11:00 uur kan iedereen live meekijken op Facebook met weer een nieuw verhaal. Alle voorgaande afleveringen zijn terug te kijken via het YouTube-kanaal en de Facebookpagina van Nieuwe Nobelaer. 
Fiet wil rennen
Aankomende woensdag wordt er voorgelezen uit het boek Fiet wil rennen van Bibi Dumon Tak en Noëlle Smit. Het verhaal wordt in 20 minuten voorgelezen door Kirsten en omlijst met zelfgeschreven muziek van Pieter. De liedteksten zijn te vinden op www.nieuwenobelaer.nl/cultuurtipsvoorthuis, zodat iedereen thuis uit volle borst kan meezingen.

Voorlezen met muziek – Fiet wil rennen
Woensdag 6 mei | 11:00 uur
www.facebook.com/Nieuwe.Nobelaer 
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>