Mark Scheffers en Xander Zonligt van Deba
Mark Scheffers en Xander Zonligt van Deba (Foto: Wijnand Nijs)

IVECO Schouten neemt DEBA Bedrijfswagens over

  Economie

ETTEN-LEUR - IVECO Schouten neemt per direct de aandelen over van aandeelhouder en medeoprichter Rien Dekkers van DEBA Bedrijfswagens. In de overname zijn alle 65 medewerkers en de vestigingen Bergen op Zoom, Etten-Leur en Kapelle betrokken.


Mark Scheffers blijft de functie vervullen als Algemeen Directeur. Fred Schouten is als DGA van IVECO Schouten trots op de overname: "De overname van DEBA Bedrijfswagens past in de schaalvergroting die Schouten voor ogen heeft."

Continuïteit
De twee bedrijven gaan samen op in een groter geheel om de specifieke kennis en expertise optimaal te benutten. Voor IVECO Schouten past de overname in de schaalvergroting die zij voor ogen heeft met als doel het verder verhogen van de marktpenetratie tegen lagere operationele kosten.

IVECO Schouten
Familiebedrijf IVECO Schouten heeft tien vestigingen en valt samen met IVECO NLS onder de Schouten Groep. 

DEBA
DEBA Bedrijfswagens creëert al 39 jaar passende bedrijfswagen oplossingen. Het is een familiebedrijf met 65 medewerkers. DEBA is officieel (hoofd)dealer van IVECO en FIAT Professional voor (West-)Brabant en Zeeland.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES