Drugs gevonden in bedrijfspand op Vosdonk; man aangehouden

  Politie

ETTEN-LEUR -  Agenten van de Landelijke Eenheid hebben woensdag rond 16.00 uur een 29-jarige man uit Sprundel aangehouden op industrieterrein Vosdonk in Etten-Leur. De man reed rond in een auto vol verpakking voor vermoedelijk drugs. Op de verpakking werden drugsresten aangetroffen.


Na de vondst werd het ondermijningsteam ingeschakeld en in overleg met de officier van justitie werd besloten een bedrijfspand in Etten-Leur en de woning van de verdachte in Sprundel te doorzoeken op basis van de Opiumwet. In de loods waar de verdachte een bedrijf heeft gevestigd werden zo'n 300 gram harddrugs, vermoedelijk amfetamine, in beslag genomen. Ook nam de politie een harddisk mee voor verder onderzoek.

In de woning van de verdachte troffen agenten drie vuurwapens, tientallen xtc-pillen, een paar gram cocaïne, twee kostbare horloges, munitie, een stroomstootwapen, een ploertendoder en een geld bedrag van zo'n 15.000 euro aan. De auto van de verdachte is in beslag genomen om verder te kunnen onderzoeken.

De politie maakt bestuurlijke rapportage op voor de gemeenten Etten-Leur en Rucphen. De burgemeesters van de twee gemeenten zouden kunnen besluiten de woning en het bedrijfspand te sluiten.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief