Foto: Rijnhout Media

Beveiliger mishandeld in centrum Etten-Leur

  Politie

ETTEN-LEUR - Een 38-jarige man uit het Belgische Brasschaat is dinsdagmiddag in Etten-Leur aangehouden voor het mishandelen van een beveiliger. 


Volgens de beveiliger werd hij rond 17.45 uur op de Ridderstraat vanuit het niets op straat door de Belg aangevallen en onder andere tegen zijn been geslagen met een glazen fles. Ze raakten met elkaar in gevecht waarbij de beveiliger verwondingen opliep. 

Meerdere agenten kwamen ter plaatse en probeerden de verdachte onder controle te krijgen. De man schold de agenten uit en verzette zich hevig tegen zijn aanhouding. Ook probeerde hij de agenten te bespugen en daarom kreeg de Belg een mondkap op. De verdachte bleef echter slaande en schoppende bewegingen maken naar de dienders. Ook toen hij uiteindelijk in de politiebus was gezet bleef hij gewelddadig. Eenmaal op het politiebureau probeerde hij weer een agent te slaan.

De man is ingesloten en de politie heeft een verzoek gedaan aan de crisisdienst om hem te laten beoordelen op zijn geestelijke gesteldheid. De beveiliger heeft aangifte gedaan van mishandeling

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief