Foto: Politieteam Weerijs

Wat zit er zoal in een doorsnee politiewagen?

  Politie

ETTEN-LEUR - In navolging van onder andere de politie in Zwitserland, hebben agenten van het politieteam Weerijs middels een ludieke foto laten zien wat er zich zoal in een doorsnee politiewagen bevindt. 


Naast doorgaans twee politieagenten zijn dat onder andere twee twee zaklampen, een brandblusser, veiligheidsbrillen en -helmen, werkhandschoenen, een bezem, markeerkrijt, schadeformulieren, traumabeertjes en nog veel meer. Eigenlijk is een politieauto dus een soort gereedschapskist op wielen. 

Een aantal mensen vroeg zich wel af of de agenten voor het maken van zo'n foto wel tijd hebben onder diensttijd. Wijkagent Jutka de Rooij verklaarde later in een Twitterbericht dat de foto genomen is in eigen tijd en niet onder diensttijd.

Politieteam Weerijs is gevestigd aan het Stationsplein in Etten-Leur en heeft als werkgebied - naast Etten-Leur - Breda, Rijsbergen, Zundert en Hazeldonk.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES