Doden familiedrama zijn oma, moeder en twee jonge kinderen: politie zoekt vader
Foto: Politie.nl

Doden familiedrama zijn oma, moeder en twee jonge kinderen: politie zoekt vader

  Politie

ETTEN-LEUR - De politie is op zoek naar de vader van het gezin dat zaterdag dood in een woning aan de Dassenburcht werd aangetroffen. De man heeft mogelijk iets met het overlijden van de vier personen te maken. 


Zaterdagavond troffen agenten meerdere doden aan in een woning aan de Dassenburcht. Omwonenden zouden een 'indringende stank' hebben geroken. Al snel werd duidelijk dat het om vier overleden personen ging; oma, moeder en twee jonge kinderen. De politie liet zaterdag al weten uit te gaan van een misdrijf. 

Er is een zoektocht gestart naar de vader van het gezin. Hij heeft mogelijk iets te maken met de dood van de familieleden. Daarnaast maakt de politie zich ook zorgen om zijn welzijn. Daarom verspreidde de politie foto's van de man.

Onderzoek
Direct nadat de vier overleden mensen werden gevonden, startte de recherche een grootschalig onderzoek. De Forensische Opsporing betrad gisterenavond de woning voor uitgebreid sporenonderzoek. Daar zijn zij de hele avond en nacht mee bezig geweest. Naar verwachting gaat dit onderzoek ook vandaag nog door. De tactische recherche heeft direct een buurtonderzoek gehouden bij de omwonenden. Er is een Team Grootschalig Onderzoek opgestart met ongeveer 15 rechercheurs van verschillende afdelingen.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>