Jongen (16) rijdt zonder rijbewijs en veroorzaakt onveilige verkeerssituaties
Foto: Politie.nl

Jongen (16) rijdt zonder rijbewijs en veroorzaakt onveilige verkeerssituaties

  Politie

ETTEN-LEUR - Een 16-jarige jongen uit Rucphen is vrijdag aangehouden na het negeren van een stopsein. Met zijn rijgedrag veroorzaakte hij onveilige situaties. 


Omstreeks 14.55 uur zagen agenten een scooter in tegengestelde richting over het fietspad rijden. Hierop keerden zij hun dienstvoertuig om de scooter tot stoppen te manen. De scooterrijder negeerde echter het stopteken.

Korte tijd later hoorde de agenten een klap. De scooterrijder bleek op het dienstvoertuig te zijn geklapt. Maar de bestuurder liet zich daardoor niet stoppen. Hij reed verder, waarbij hij gevaarlijk gedrag vertoonde en onveilige verkeerssituaties veroorzaakte. 

Op het Odekerkspad konden de agenten de weg blokkeren. De scooterrijder is aangehouden. Hij verzette zich hevig tijdens zijn arrestatie. De 16-jarige jongen bleek te rijden zonder rijbewijs. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>