Starten met mountainbiken Etten-Leur.
Starten met mountainbiken Etten-Leur. (Foto: Corné Stoop)

Zin om te (her)starten met Mountainbiken, dit is je kans

  Sport en Vereniging

ETTEN-LEUR - De lolpassiebikers zijn op zoek naar mede mountainbikers die het (weer) leuk vinden om in verschillende groepjes met ons te fietsen.


Wij zijn namelijk van mening dat samen fietsen veiliger en vooral leuker is. Bovendien kennen we samen nog meer paadjes, kunnen we tips uitwisselen of tochten delen via Garmin-connect. Wij zijn een mountainbike groep die in ongedwongen sfeer iedere dinsdagavond, zaterdag en met elkaar fietsen. Ben je nog minder bekend met mountainbiken?

Opstapgroep
Er start op 30 maart een opstapgroep aan de Ambachtlaan 16 in Etten-Leur, waar je 4 zaterdagen van 9.00-11.30u de basisvaardigheden onder de knie kan krijgen. Dit wordt ondersteund door de NTFU (Nederlandse Toer Fiets Unie) in het kader van start2bike.
We sluiten iedere les af met een lekker bakske, een koek en stoere verhalen! Dan ontmoet je de andere lolpassiebikers, een vriendengroep van ongeveer 80 personen met een passie voor mountainbiken . Na deze cursus kun je eventueel aansluiten bij de LoL PassieBikers.
Doe je mee, meer info 06-21972135. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief