"De Achtertuin"
"De Achtertuin" (Foto: Lian Baremans)

‘Kunst ontmoet kunst’ in ‘De Achtertuin’

  Sport en Vereniging

ETTEN-LEUR - Kunstenaars met een beperking exposeren met kunstenaars uit Etten-Leur e.o. Hoe tof is dat?!


Op deze manier kunnen kunstenaars met een beperking hun talenten ook buiten hun woonvoorziening of dagbesteding laten zien. Want we vinden het toch allemaal fijn om waardering en erkenning te krijgen?

Moeite waard

Een heuse expositie van verschillende kunstwerken zoals schilderijen, foto’s en keramiek is te bewonderen. Ook kunstenaars uit Etten-Leur e.o. exposeren deze middag hun kunstwerken. Al met al de moeite waard om een bezoekje te brengen deze middag.

Wanneer en voor wie?

Iedereen is van harte welkom op zondagmiddag 19 september tussen 13.00 en 16.00 uur. De kunstenaars staan in een partytent, zodat deze expositie niet afhankelijk is van het weer.

Toegang is gratis.

Locatie

De Achtertuin is gevestigd achter het woonhuis aan de Hilsebaan 108 te Etten-Leur, en is te bereiken via het rijpad naast de woning. Parkeergelegenheid aanwezig. De tuin is rolstoel en rollator toegankelijk.

Open Atelierroute

Deze middag valt samen met de open atelierroute, welke op vrijdag 17 september t/m zondag 19 september plaatsvindt. Dus schroom niet en kom ook naar De Achtertuin, de kunstenaars laten graag hun kunstwerken zien!

“De Achtertuin”, Hilsebaan 108, 4873 LH  Etten-Leur.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief