Verwachte storm gooit roet in eten voor Crossduathlon: organisatie last evenement af
start crossduathlon vorige editie
start crossduathlon vorige editie (Foto: wim van haperen)

Verwachte storm gooit roet in eten voor Crossduathlon: organisatie last evenement af

  Sport

ETTEN-LEUR - De organisatie van de Crossduathlon Etten-Leur die morgen zou plaatsvinden heeft vandaag besloten het evenement af te lassen. De reden hiervoor is de verwachte storm Ciara. 


Morgen wordt een zuidwesterstorm met zeer ware windstoten verwacht en die gooit roet in het eten. De betrokken instanties hebben vandaag besloten het evenement niet door te laten gaan omdat anders mogelijk de ongeveer 260 deelnemers in gevaar komen.

Het parcours van de crossduathlon bevindt zich aan de Santspuy aan de de Zandspui 45 in Etten-Leur. Van de inschrijvers heeft het merendeel, 177 personen, zich opgegeven om mee te doen aan de lange crossduathlon. Die bestaat uit 6 kilometer lopen, 20 kilometer mountainbiken en tot slot nog eens 3 kilometer lopen. De overige 83 deelnemers hebben ingeschreven voor de korte variant van de cross.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>