Warme toernooiwedstrijden bij Unitas ‘30

Verenigingen

ETTEN-LEUR - Zaterdagmorgen 18 juni stonden er 37 teams van de oorspronkelijk 40 ingeschrevenen klaar om bij Unitas’30 een toernooitje te spelen.

Twee teams melden zich vrijdagmiddag af vanwege de te verwachtte warmte en een team stuurde de kat. De organisatie had een kleine wijziging in het programma aangebracht zodat er bij de JO10-teams toch iedereen 4 wedstrijden van 15 minuten kon spelen. Bij een poule van de JO11 was dat helaas niet meer mogelijk. En de warmte, tot aan de prijsuitreiking toe, was het best te doen. Door de inzet van vele vrijwilligers verliepen de programma’s bijna volgens het vooropgestelde schema. Dank aan allen die hieraan meewerkten. De prijsuitreiking werd door toernooicommissielid Maurice Hermus verzorgd, na iedereen bedankt te hebben. Bekers voor de Unitas teams: J010-4, JO10-3, JO10-5, JO10-6, JO11-1,  JO11-2, JO11-3. Zaterdag 25 juni zijn er de laatste toernooien bij Unitas’30. Supporters zijn van harte welkom om getuige te zijn van een toernooi op 1e en 2e divisie niveau.

Toezichthouders Clubdag
Op zaterdag 9 juli hebben we eindelijk weer onze jaarlijkse clubdag! We zijn dringend op zoek naar toezichthouders bij de springkussens (van 12.00-16.00). Kan ook voor een paar uurtjes en de mogelijkheid bestaat ook om als team (of ouders van een team) een springkussen te begeleiden. Meld je aan via: activiteiten@unitas30.nl.

Pupillen trainerscursus afgerond
Half maart van dit jaar zijn 11 trainers van onze club van start gegaan met het volgen van de pupillen trainerscursus, die op onze accommodatie door de KNVB werd verzorgd. Op 8 vrijdagavonden werden de cursisten door theorie, trainings-en observatie opdrachten heen geloosd, waar ze zelf opgezette trainingen met elkaar hebben besproken. Uiteindelijk heeft ons dit 10 gediplomeerde trainers opgeleverd die hun opgedane kennis en vaardigheden op en langs het veld verder kunnen ontwikkelen. Wij feliciteren Taner, Ayman, Süleyman, Michel, Jurgen, Wilfred, Paul, Tom, Daniël en Delano met het behalen van het diploma en bedanken ze voor de tijd en effort die ze erin hebben gestoken om deze te behalen. Daarnaast bedanken we de spelers en begeleiders van de pupillenteams die op de cursusavonden de trainingen en wedstrijdjes hebben uitgevoerd en gespeeld. Ook bedanken we onze praktijkbegeleiders Toon van Iersel en Leon de Bruijn voor het begeleiden en beoordelen van de cursisten. Knap resultaat.[n]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief