Foto: Jack Konings

Etten-Leur woensdag verrast door flink laagje sneeuw

  Weer

ETTEN-LEUR - Wie keek er niet verbaasd op toen hij of zij woensdagochtend uit het raam keek? De sneeuwlaag kwam toch een beetje als een verrassing. 


De winter geeft zich volgens Weeronline nog niet zomaar gewonnen en komt deze week op de valreep nog een keer met koud weer. Ook donderdag is het met 3 tot 5 graden kouder dan normaal en valt er regen en regionaal natte sneeuw. Gemiddeld is het eind februari 5-8 graden en deze maand verliepen de meeste dagen veel zachter. Op 16 februari werd een recordwarmte gemeten.

Vorig jaar was de situatie omgekeerd, met op 27 februari juist bijzonder hoge temperaturen en flinke zonnige perioden. Op grote schaal werd het 18 tot 19 graden en in het Limburgse Arcen werd het met 20,5 graden de eerste warme dag van het jaar en de warmste winterdag ooit. Daarna verdween de warmte en op 1 maart werd het een graad of 9 met veel bewolking en regionaal een beetje regen.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES