De TIP komt eraan

Algemeen

HALDERBERGE - Zaterdag 28 april komt de TIP naar u toe. TIP staat voor Toeristen Informatie Punt Halderberge. Op stoere Segways zal een team de TIP Uit Agenda uitdelen in alle kernen van gemeente Halderberge.

Vanaf heden verschijnt er maandelijks een editie, waarin u de meest uitgebreide uitagenda kunt raadplegen van Halderberge. Deze gratis agenda in een handig formaat kunt u thuis of op uw vakantieaccommodatie in Halderberge raadplegen, als u iets leuks wilt doen in de gemeente. En er is heel veel te doen.

Op de website www.tiphalderberge.nl vindt u een zeer uitgebreid overzicht van bezienswaardigheden, arrangementen, horeca gelegenheden, workshops, UITtips van o.a. evenementen, markten, optredens en een jeugdagenda.

Uiteraard zijn we altijd blij met mensen die nieuwe activiteiten aanleveren. Deze kunt u mailen naar info@tiphalderberge.nl

We hopen u zaterdag in het bruisende Halderberge tegen te komen om u de TIP uitagenda te overhandigen. En wellicht maakt u kans om een kort rondje op de Segway te rijden. Onder begeleiding van een 'Man in Black' zullen twee dames de TIP uitagenda aan u presenteren. Vanaf ca. 10.15 uur zal het team de promotieactie starten op het parkeerterrein van Splesj bij Bosbad Hoeven.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief