Cornelis uit Oudenbosch werd zondagavond thuis door Winston Gerschtanowitz verrast met 214.000 euro.
Cornelis uit Oudenbosch werd zondagavond thuis door Winston Gerschtanowitz verrast met 214.000 euro. (Roy Beusker Fotografie)

Oudenbosschenaar wint 214.000 euro in Postcode Loterij

OUDENBOSCH - Een geweldige verrassing zondagavond voor Cornelis uit Oudenbosch toen Winston Gerschtanowitz met een draaiende camera en een cheque van de Postcode Loterij voor zijn deur stond.


Hij verraste Cornelis met een bedrag van 214.000 euro, hetzelfde bedrag als studiowinnaar Thomas uit Enschede won tijdens de spelshow Postcode Loterij Miljoenenjacht. Het verrassingsmoment was live bij RTL 4 te zien.

Winston Gerschtanowitz verraste Cornelis in zijn woonkamer met het geweldige bedrag. Cornelis: "Ik zat voetbal te kijken, dus ik had geen idee met welk bedrag Winston mij kwam verrassen. Maar dit is heel mooi! Ik ga binnenkort op vakantie naar Azië, dus dit komt heel goed uit."

Naast Cornelis wonnen ook zijn buren een geldbedrag. Iedereen die met postcode 4731 GL meespeelde, verdeelde met elkaar dit bedrag. In totaal gaat het om zeventien deelnemers. Zij winnen bedragen variërend van 9.727 euro tot 29.181 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen met de Postcode Loterij.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief