Links Jorrit Messerschmidt en rechts Martin Hegen, 2 van de 6 leden met een nieuw Persoonlijk Record.
Links Jorrit Messerschmidt en rechts Martin Hegen, 2 van de 6 leden met een nieuw Persoonlijk Record. Foto: Donnie Ossenblok

Handboogvereniging Concordia Florebith

Sport en vereniging

OUDENBOSCH - De afgelopen week is de 2e ronde verschoten van de indoor competitie. 14 leden van Handboogvereniging Concordia Florebith uit Oudenbosch deden mee aan deze ronde.

Op de banen van L’Union Fait La Force te Roosendaal kwamen de schutters in 30 tellende schoten (max 300 punten) tot de volgende score: Jack Elst 279 punten, Recurve Masters; Donnie Ossenblok 266 punten, Recurve Heren; Johan Rockx 258 punten, Recurve Heren; Johan Rommens 257 punten, Recurve Heren; Ad van Domburgh 248 punten, Recurve Veteranen; Niels Elst (16 jaar) 247 punten, Recurve cadetten; Sjaan Verbogt 232 punten, een PR, Recurve Masters; Alex de Kreek 242 punten, Recurve Heren; Yoeri Jansen 222 punten, een PR! Compound Heren; Jack van Domburg 214 punten, een PR! Longbow (zonder vizier) Veteranen; Jorrit Messerschmidt 168 punten, een PR! Longbow (zonder vizier) Heren; Martin Hegen 168 punten, een PR! Recurve Heren; Robin van Peer (9 jaar) 105 punten, een PR! Recurve aspirant; Kim Lazaroms (14 jaar) 74 punten, Longbow (zonder vizier) Cadetten.

Met maar liefst 6 Persoonlijke Records, was het een goede ronde voor Concordia Florebith. Jack Elst had een goede ronde met 9 punten door de 9 gemiddeld, 9.3 gemiddeld.

Volgende week is de 3e ronde in deze competitie op de banen van Nooit volleerd te Schijf. Hopelijk kunnen we dan weer net zoveel PR’s noteren.

Einde tijdelijke locatie in zicht

Het is nu definitief, Concordia Florebith moet de huidige (tijdelijke) locatie per 1 januari verlaten. Het pand is verkocht en daarom moet de vereniging op zoek naar een nieuwe locatie. De vereniging is dankbaar dat zij de afgelopen 2 jaar gebruik hebben mogen maken van de beschikbaar gestelde loods.

Wilt u Handboogvereniging Concordia Florebith steunen met het realiseren van een nieuwe accommodatie dan is er de mogelijkheid om loten te kopen van de Grote Clubactie, waar de vereniging ook dit jaar weer aan mee doet. 80 % van de kosten van het lot gaan rechtstreeks naar de vereniging.

Ook kunt u stemmen (tot 6 oktober) op de vereniging via Rabo-Support, zodat de vereniging een deel van de Support-pot kan krijgen. Hoe meer stemmen, hoe groter het deel. Alvast bedankt voor uw steun, alle beetjes helpen.

Mocht u een keer zelf de boog ter hand willen nemen, de deuren staan tot het eind van het jaar op dinsdag en donderdagavond vanaf 19:00 uur altijd open aan de Havendijk 10d te Oudenbosch.

Voor meer info: www.concordia -florebith.org.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief