LET OP: Ziekenhuispersoneel voert actie in Roosendaal én Bergen op Zoom

  algemeen

HALDERBERGE - Een aantal afdelingen van het Bravis Ziekenhuis in Roosendaal en Bergen op Zoom heeft aangekondigd actie te gaan voeren voor een betere cao. Dat staat te gebeuren op donderdag 10 oktober. 


De actie houdt in dat deze afdelingen een zondagsdienst gaan draaien, dat betekent dat medewerkers werken met een bezetting alsof het zondag is. Uitgangspunt hierbij is dat de veiligheid van patiënten en medewerkers gewaarborgd blijft. De zorg voor opgenomen patiënten, spoedpatiënten, oncologische patiënten en kinderen gaat altijd door. "Het is helaas niet te voorkomen dat de aangekondigde actie gevolgen heeft voor de patiënten. Dat vinden wij erg vervelend", aldus het Bravis Ziekenhuis. "Patiënten die op donderdag 10 oktober een onderzoek of behandeling hebben die niet door kan gaan, worden hier zo spoedig mogelijk persoonlijk over geïnformeerd. Er wordt een nieuwe afspraak gepland."

Ontvangt u geen bericht? Dan gaat uw afspraak gewoon door. Meer informatie vindt u op de website van het Bravis ziekenhuis (www.bravisziekenhuis.nl).

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>



NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief