Markland College winnaar Nationale Mediatheek Trofee

  algemeen

OUDENBOSCH - Het Markland College heeft de Nationale Mediatheek Trofee 2019 gewonnen. De jury roemt de sfeervolle mediatheek om de actieve blik naar buiten, het inspelen op de behoeftes van de leerlingen en de goede leescultuur. Het Markland College won van het Alfa College Kluiverboom uit Groningen en het Johannes Fontanus College uit Barneveld.


Margje Woodrow reikte de prijzen uit tijdens de Internationale Dag van de Schoolbibliotheek en dat gebeurde natuurlijk op het Markland College. De jury was vol lof: "De mediatheek is sfeervol met een klassieke inrichting en is gevuld met door leerlingen vervaardigde kunstwerken." Ook was de jury onder de indruk van de ruime collectie boeken en de speciale selectie voor leerlingen met dyslexie. De school krijgt een boekenpakket ter waarde van 1000 euro. Directeur Johan van den Buijs reageert verheugd op de prijs en is naar eigen zeggen erg trots. "Verrast waren we eerlijk gezegd niet, want ze doen de uitreiking natuurlijk niet voor niets in Oudenbosch. Desalniettemin zijn we enorm blij." 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief