Inwoners van Halderberge gaan iets meer betalen

  algemeen

HALDERBERGE - Inwoners van de gemeente Halderberge gaan in 2020 wat meer betalen. Dat blijkt uit de begroting over 2020 waarin de lastendruk iets opgevoerd wordt. Wel is het zo dat de meerjarenbegroting een positief beeld laat zien.


VAN ONZE REDACTIE

Per saldo stijgt de lastendruk voor meerpersoonshuishoudens met een eigen woning in 2020 met 5,48%. Voor eenpersoonshuishouden met een eigen woning is dat 3,92%. Voor huishoudens met een huurwoning stijgt de lastendruk zowel voor meerpersoonshuishoudens als voor alleenstaanden met respectievelijk 7,62% en 5,60%. "De tarieven van de rioolheffing en afvalstoffenheffing zijn gebaseerd op het nieuwe riolerings- en afvalbeleidsplan", aldus de gemeente. "De OZB-tarieven stijgen met het inflatiepercentage van 1,5%. Dit is met 0,5% verlaagd ten opzichte van de de Zomernota 2019."

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief