Het elftal F1 na de wedstrijd.
Het elftal F1 na de wedstrijd. Foto: Springfield

Zaalwedstrijden gestart voor Springfield

Sport en vereniging

HOEVEN - Met mooie overwinningen begin afgelopen weekend weer het binnenseizoen voor Korfbalvereniging Springfield. Hier volgen een aantal verslagen van onze teams.


Voor team D1 stond de eerste zaalwedstrijd weer op het programma. Er werd snel samengespeeld, mooie kansen gecreëerd en goed overgenomen in de verdediging en dit resulteerde tot een score van 20-8! Super gespeeld meiden en heel knap hoe jullie dingen uit de training zo goed toepassen in de wedstrijd. De coaches zijn dik tevreden.

Ook voor de E1 stond de eerste zaalwedstrijd op het programma. Het was erg vroeg dus tijdens het eerste kwartje waren ze nog niet helemaal wakker. Toen E1 wel helemaal opgestart was, ging het super goed! Met 7-7 begonnen ze aan het laatste kwartiertje... het was heel spannend maar uiteindelijk wist E1 te winnen met 7-9! Super gedaan E1!

E2 had ook een eerste wedstrijd in de zaal. Het was een beetje spannend, vooral voor noah, want dit was zijn allereerste korfbalwedstrijd! Ze creëerden goede kansen maar de ballen wilden er eerst maar niet in. Nadat de eerste gescoord was was de deksel van de korf en vlogen ze er een voor een in met een super eindscore van 1-8!

De F1 speelde de eerste zaalwedstrijd tegen HKC. Dat was een eind rijden! Het was de eerste wedstrijd voor Megan, dus extra spannend. Ze deden supergoed hun best, maar de tegenstanders waren wel erg goed. Zo goed zelfs dat F1 de hele wedstrijd met de superspeler mocht spelen, dus Megan heeft goed kunnen oefenen! De eindstand was jammer genoeg 20-2, maar met de strafworpen was het gelijkspel 3-3. Toch goed gedaan hoor dames! Volgende keer weer beter!


Uitslagen afgelopen weekend:
Springfield 1-Rosolo 6 10-8
Springfield 1-OJC89 1 9-25
Springfield A1-Tuldania A1 6-7
Springfield A2-Winty/Vessem A2 5-10
Springfield B1-Oranje Wit B4 4-8
DSV C1-Springfield C1 2-0
Springfield D1-Juliana D1 20-8
DSO D2-Springfield D2 2-8
Juliana E1-Springfield E1 7-9
Scheldevogels E3-Springfield E2 1-8
HKC F2-Springfield F1 20-2



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief