De wisselbeker overgedragen aan wedstrijdleider van kring OWB.
De wisselbeker overgedragen aan wedstrijdleider van kring OWB. Foto: Johan de Jong

OWB wint bij kruisboogvereniging Strijd In Vrede

Sport en vereniging

OUDENBOSCH - In de accommodatie van Kruisboogvereniging Strijd in Vrede zijn de eerste pijlen weer verschoten tussen de Kring OWB en kring Zundert, die bij ons op bezoek kwam.

Het was weer een strijd tussen 20 schutters van OWB en 20 schutters van Zundert, die dan weer in 4 verschillende afdelingen zijn onder gedeeld.

Bij de 10 schutters in afdeling C was Stan Langeweg OWB met 91 punten en Ad Mertens Zundert met 93 punten de beste.

Bij de 10 schutters in afdeling B was Luke Langeweg OWB met 95 punten en Kees Martens Zundert met 92 punten de beste.

Bij de 10 schutters in afdeling A was Wilco van Beers OWB met 97 punten en Piet Lochten Zundert met 94 punten de beste.

Bij de 10 schutters in afdeling Ere was Miëlle Stoop OWB met 94 punten en Jack van Bekhoven Zundert met 98 punten de beste.

Nadat de punten bekend waren gingen de juryleden de gemiddelde berekenen wie het beste heeft gepresteerd. Dat werd Kring OWB met een verbetering van +0,40 tegenover Kring Zundert met -1,65. Zo mocht de wisselbeker weer mee naar Kring OWB. Tot volgend jaar, dan strijden we er weer voor.

Het was weer een gezellige dag in de accommodatie van Kruisboog Vereniging Strijd in Vrede. Het schietseizoen is weer van start. Mocht deze sport je aanspreken en wil je er meer over te weten komen, kom dan eens langs of infomeer je via de website kruisboogstrijdinvrede.nl of email: info@kruisboogstrijdinvrede.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief