Afbeelding
Foto: Archief

Man en vrouw in Oudenbosch aangehouden voor bedreiging en fysiek geweld

Door: Peter Houtepen Politie

OUDENBOSCH - De politie heeft maandagavond op de Acer Flamingolaan in Oudenbosch twee personen aangehouden voor bedreiging en mishandeling.

De bedreiging vond rond 20.45 uur plaats door een 38-jarige bewoner aan het adres van twee buitengewoon opsporingsambtenaren (boa's). Toen agenten de boa's te hulp schoten, uitte ook een 39-jarige medebewoonster bedreigingen naar de politie. De bewoonster was agressief en zag kans om een agent in zijn hand te bijten. De vrouw kon voor bedreiging en mishandeling aangehouden worden. 

De 38-jarige verdachte verschool zich nog steeds in de woning, maar toen de hondenbrigade dreigde om de woning binnen te gaan kwam hij naar buiten. Zowel de man als de vrouw zitten vast voor verhoor.

De politie tolereert geen verbaal geweld tegen opsporingsambtenaren, politiemensen, hulpverleners en overheidspersoneel en treedt daar daadkrachtig tegen op. Met het openbaar ministerie is afgesproken dat de strafeis bij geweld tegen medewerkers met een publieke taak altijd wordt verhoogd. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief