De burgmeester (rechts) bij Café Onder de Toren.
De burgmeester (rechts) bij Café Onder de Toren. Foto: Gemeente Halderberge

Burgemeester op bezoek bij horeca-ondernemers

Door: Vera de Geus Algemeen

HALDERBERGE - Burgemeester Roks maakte zaterdag een rondgang langs horecagelegenheden waar ook diverse (sport)verenigingen bij elkaar komen. 

Het landelijke initiatief ‘aandacht voor elkaar’ is gestart waarin de gevolgen van de coronacrisis centraal staan. Halderberge sluit graag aan bij het initiatief om naar elkaar te luisteren, te helpen en zo elkaar te blijven vasthouden, ook al is dat op afstand. 

Zaterdag maakte burgemeester Bernd Roks dan ook een rondgang langs allerlei Halderbergse horecagelegenheden waar ook diverse (sport)verenigingen bij elkaar komen: “Voor mij is dit een manier om kennis te maken met alle prachtige horeca en aandacht te hebben voor de ervaringen en onzekerheden van onze ondernemers. Ik heb gevraagd hoe het met ze gaat en wat Corona met ze doet. Verder hebben we samen besproken hoe je nu binnen de RIVM-maatregelen het maximale eruit kunt halen. Mijn complimenten aan onze horeca-ondernemers voor de manier waarop ze de coronamaatregelen toepassen, oplossend denken en de schouders eronder blijven zetten.”



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief