Christiaan van Caam: ‘Vastelaovedzottelaand heeft een aangepast maar mooi programma’
Foto:

Christiaan van Caam: ‘Vastelaovedzottelaand heeft een aangepast maar mooi programma’

“Carnaval zit in mijn bloed,” zegt Christiaan van Caam (38) van ’t Vastelaovedzottelaand. Sinds vorig jaar is hij lid van Stichting de Vastelaovedzotten, organiseert hij samen met anderen diverse activiteiten en loopt hij mee in het gevolg van Prins Ad.


“Het is gewoon hartstikke leuk om te doen en goed om deze kar te trekken, zeker ook om carnaval gestalte te blijven geven nu en in de toekomst.” Uiteraard kent ook ‘t Vastelaovedzottelaand een sterk aangepast programma. 

Er is een Zotte Zaterdag waarbij de Noll of Fame, een speurtocht en een kwis eruit springen. “Onze Nol Sjalot is op een alternatieve manier te zien. Meer dan twintig grote, door wijkverenigingen, bouwclubs, bandjes en overige carnavalsvierders gedecoreerde platen zijn op de Markt te bekijken.Vanaf zaterdag tot en met dinsdag kunnen de mensen drie verschillende speurtochten lopen. Zo is er een Nollekestocht, een Lettertocht en een Carnavalscluedo-tocht. Als men de tocht zaterdag loopt en men doet mee aan De Grote Online VastelaovedzotteQuiz dan heeft men een voorsprong, want een van de vragen gaat over de speurtocht. Opgeven voor de kwis kan nog steeds via vastelaovedzottequiz@gmail.com. 

We hebben geen liedjesfestival gehad, maar hebben wel een eigen gezamenlijk carnavalslied, waarbij het refrein door de stichting is gemaakt en ieder die inspiratie had een couplet voor in kon leveren. Hier is een filmpje van gemaakt wat online gaat verschijnen. Afgelopen weekend is tevens de carnavalskrant bezorgd met een flyer van het motto ‘We zèn in vorm’, waarbij we hopen dat zoveel mogelijk mensen deze voor het raam hangen. Ook het nieuwe motto gaan we digitaal bekend maken. Tot zaterdagavond elf over elf kan men ideeën inleveren, waarna we dinsdagavond het motto live bekend maken. Hoe dan ook we vieren altijd carnaval hier,” zegt hij tot slot stellig.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief