aankondiging van de quiz
aankondiging van de quiz (Foto: Scouting Hoeven)

3e editie plusscouts online Stay@home Doevese dorpsquiz

HOEVEN - Het coronavirus waant al een hele tijd rond en heeft vanaf vorig jaar maart tot heden het allerdaagse leven en het verenigingsleven flink ontregeld. Ook bij Scouting Maria Goretti Hoeven hebben we dat natuurlijk gemerkt. Scouting Hoeven zou dit jaar eigenlijk haar 60 jarig jubileum vieren, maar ook dat feestjaar wordt opgeschoven. Er zijn daarnaast periodes geweest dat we geen fysieke clubs mochten draaien.


Echter heeft Scouting Hoeven in die tijd niet stil gezeten. Tal van leuke clubs en activiteiten voor jong en oud zijn er vorig jaar door scouting Hoeven georganiseerd, passend bij de maatregelen die van kracht waren. Deze werden dan vaak ook aangeboden aan de Hoevense bewoners.

Zo zijn er vorig jaar twee edities van de online Stay@Home Doevese Dorpsquiz georganiseerd door een paar enthousiaste plusscouts van de vereniging. Beide edities bleken een enorm succes en vielen goed in de smaak. En omdat er nog steeds genoeg ideeën zijn om nog meer quizzen te vullen, komt er een derde editie! Deze derde online dorpsquiz zal aanstaande vrijdagavond 9 april plaatsvinden. Vanaf 20.00 uur gaan de teams strijden om de winst.

Iedereen mag meedoen
Voor alle quizfanaten, of natuurlijk gewoon voor de gezelligheid, een must om mee te doen. Het is een avondvullend programma, inclusief een pauze, en het belooft weer super leuk te worden.

Op de avond zelf wordt er elk half uur een ronde doorgestuurd in de Quiz WhatsApp groep. In totaal zijn er 6 rondes, inclusief een Doeves rondje. Ook de doe-opdrachten zullen weer aanwezig zijn voor bonuspunten. Je mag natuurlijk online overleggen, achterban inschakelen, ouderwets boeken gebruiken en op internet zoeken.

Om aan te kunnen melden, stel je een online team samen. Qua groepsgrootte is 6-10 deelnemers het handigst, maar het mogen er natuurlijk ook meer of minder zijn. Aanmelden kan tot en met donderdag 8 april door een mail te sturen naar plusscouts@scoutinghoeven.nl. De teamcaptain (18+ jaar) geeft bij de aanmelding door hoeveel personen er in het team zitten en de 3 telefoonnummers voor de QuizApp door. Je krijgt een bevestiging van je aanmelding. Deelname is gratis. De Plusscouts van Scouting Hoeven hebben er in ieder geval weer heel veel zin in. Hopelijk zien we jullie online!

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief