De eerste oogst van het Wij-landje
De eerste oogst van het Wij-landje (Foto: )

Ook ontmoetingshuis ’t Stoofje weer helemaal open

  algemeen

OUDENBOSCH - Wat een wonderlijke tijd hebben we weer met elkaar achter de rug. Van vrijwel alles dicht naar vrijwel alles weer open. Ook ontmoetingshuis ’t Stoofje in Oudenbosch heeft deze beweging gemaakt.


Van kopjes koffie en thee met één bezoeker naar nu weer een zonnig, vol terras en heel wat mensen in de tweedehands winkel. De meest activiteiten zijn nu weer opgestart: het Praathuis voor anderstaligen, de CreaBeamiddag en de verschillende meditatieactiviteiten. Op de website van ’t Stoofje vind je alle activiteiten op een rij (www.hetstoofje.nl).

Stoofpot

Eindelijk is nu ook de Stoofpot terug, na meer dan een jaar van afwezigheid. Elke eerste en derde dinsdag van de maand kun je aanschuiven voor een (h)eerlijk verse maaltijd. De koks gebruiken zoveel mogelijk verse groenten van ’t Wij-landje, dat is de moestuin van ’t Stoofje. Na de maaltijd doe je samen de afwas en staat de koffie en thee klaar.

Dinsdag 20 juli is de eerstvolgende keer, er wordt om 17.30 uur opgeschept. Je bijdrage is € 5,-, dit komt ten goede aan het werk van ’t Stoofje.

Gastvrouwen en -heren gezocht

Nu we weer 6 middagen per week open zijn voor kopjes koffie en thee, zijn we ook weer op zoek naar enkele nieuwe gastvrouwen en -heren. Als gastvrouw of -heer schenk je niet alleen de koffie, maar geef je ook aandacht aan onze bezoekers. Je hebt een gastvrije houding, kunt goed luisteren  en neemt iedereen zoals zij of hij is. Lijkt dat je wat? Kom dan eens sfeer proeven of meld je dan bij ’t Stoofje (stoofjehierennu@hetnet.nl en 0165 313078).

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief