Foto: Mikey Bastiaanssen

Mikey Bastiaanssen en Monique Rampaart: ‘Als we hadden geweten dat dit woningbouwproject 3,5 jaar zou duren, hadden we het niet gedaan’

Mikey Bastiaanssen (29) en Monique Rampaart (28), allebei werkzaam in de accountancy,  hebben een starterswoning op de hoek van een rijtje van vier en zijn daar 18 december vorig jaar ingetrokken.


“We hebben allebei op basisschool De Reuzelaar gezeten, zagen een bericht in de Bode over een inloopavond over deze nieuwbouwwijk en zijn daar heengegaan,” laten ze weten. 

Ze waren meteen enthousiast en hebben zich direct aangemeld. “Er waren 26 huizen beschikbaar en ook 26 gegadigden. Bij de loting hebben we drie keuzes aangegeven, waarbij het lot op de derde keuze viel. Achteraf bleek dit voor ons de beste te zijn. We hebben een grotere tuin en er een losstaande garage bijgezet.” 

Wel vertellen ze eerlijk dat als ze vooraf geweten hadden dat het project 3 tot 3,5 jaar zou duren ze het niet gedaan hadden. “We wilden gaan samenwonen, maar dat het zo lang duurde was niet erg motiverend. Uiteindelijk zijn we er erg blij mee en hebben zeker géén spijt.” 

Bij het tot stand komen van het project en hun woning hebben ze veel inbreng gehad. “Ik ben mee geweest naar de bouwcommissie en het uitzoeken van stenen, dakpannen en materialen ging verbazingwekkend snel. Er was snel een meerderheid voor alles, dus een eerste opzet was zo gemaakt,” vertelt Mikey. Dat het vruchtbare grond is waar ze wonen blijkt wel uit het feit dat de ooievaar een dezer dagen op bezoek komt. “Het nest staat al in de tuin. We verwachten de ooievaar over twee weken. We zitten hier zeker naar ons zin en iedereen uit het project kenden wij al, ” besluiten ze.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>



NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief