Afbeelding
Foto: Google Streetview

VVD uit zorgen over ‘onveilige situatie’ Doctor Cuijpersstraat: ‘Veiligheidsgevoel in wijk keldert’

Door: Bregje Kop Algemeen

OUDENBOSCH - De Halderbergse VVD maakt zich zorgen over de veiligheid in de Doctor Cuijpersstraat in Oudenbosch. Ze stellen daarom vragen aan het college. 

Vanuit de wijk Velletri heeft de VVD uit Halderberge verschillende signalen ontvangen over de voormalige dokterswoning aan de Doctor Cuijpersstraat 1 in Oudenbosch. “Er wordt geklaagd over nachtelijke praktijken en de leefbaarheid die onder druk komt te staan door deze huidige situatie”, aldus de partij. “Inmiddels schijnt het ook een verblijfsplaats voor zwervers te zijn.” 

Hierdoor zou volgens de VVD het veiligheidsgevoel in de wijk kelderen. “En daar maken wij ons ernstige zorgen over.” Daarom stelt de partij vragen aan het college. 

Zo wil de VVD Halderberge weten of het college bekend is met de klachten uit de wijk over de voormalige dokterswoning. Mocht dit zo zijn, dan wil de VVD graag weten of de gemeente al stappen ondernomen heeft. Ook wil de partij weten wanneer de wijk een vervolg op de ontwikkelingen kan verwachten. “De situatie brengt de nodige spanningen met zich mee. Wij maken ons hard voor een veilige leefomgeving.”



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief